Start-ups / Scale-ups / Small Giants

Over I²

I-Kwadraat draagt bij aan de structurele ontwikkeling van ondernemers en het Mkb.

Waar staan wij voor?

Lang niet alle ondernemers zijn erop gericht om groot, groter en uiteindelijk de grootste te worden. Groter worden is namelijk niet altijd de manier om je producten, dienstverlening, werkomstandigheden of maatschappelijke voetafdruk de beste te maken!
I-Kwadraat bestaat om die ondernemers in het MKB te helpen bij het strategisch bepalen, uitvoerbaar maken en behalen van kansrijke ontwikkeldoelen. Wij vullen de kennis en expertise binnen jouw onderneming al doende aan, zodat jij jouw onderneming en ondernemerschap kunt versterken op een manier die bij jou past.

I × I = I²

Implementatiekracht maakt je bedrijf flexibel. Het stelt je in staat om mee te bewegen met ontwikkelingen op de vloer, in de markt en in de maatschappij. Met Innovatievermogen bepaal je jouw koers op de markt steeds krachtiger en realiseer je jouw visie.
Implementatiekracht maal Innovatievermogen stelt je in staat om realiseerbare vernieuwingen te kiezen. Zo kun je jouw bedrijf runnen op een manier die bij jou, jouw mensen en jouw doelgroep past. Het is de drijvende kracht die mensen bezitten. Daarom kijkt I-Kwadraat naar de kwaliteiten van wie je in huis hebt en helpt ze jou om deze optimaal te benutten en ontwikkelen.

Maatschappelijke missie

I-Kwadraat maakt hulp, begeleiding, mentoring en consultancy toegankelijk voor het MKB. Dat doen wij om het MKB te steunen bij de maatschappelijke rol die zij vervullen, als werkgever, productontwikkelaar of dienstverlener. Om onze dienstverlening betaalbaar en uitgebreid te maken, benutten we de interne krachten van jouw organisatie en vullen we die aan met I-Kwadraat kwaliteiten. Wij combineren persoonlijke dienstverlening met het verbinden van ondernemers, kennisleveranciers en ervaringsdeskundigen.

Adresgegevens

I-Kwadraat
De Els 14
5107 RK Dongen
T:+31 6 2188 5299
info@i-kwadraat.net

Privacy

Contactverzoek

Social Media