#220

implementlezing

23 november 2023

Bergen op Zoom

Voor onze ondernemers organiseren we een lezing “De kunst van het klein blijven”. Een middag die duurt van 13:30u tot en met uiterlijk 17:00u. Een bijeenkomst die meer bevat dan een lezing. Na het gedeelte kennisoverdracht door John Schellekens, gaan we onder leiding van Mark van den Broek kennis en inzichten delen. 

Geïnspireerd door het boek “Small Giants” van Bo Burlingham gaan we daadwerkelijk van elkaar leren. En er zal gelegenheid geboden worden om elkaar te leren kennen.

Je kunt je nog steeds inschrijven.

De kosten bedragen € 165,- excl. btw en bevatten een bijdrage voor onze inspiratiesessie als ook een donatie voor onze stichting. Hiermee kunnen we onze missie, ondernemers helpen zichzelf en hun bedrijf te ontwikkelen, in de praktijk blijven uitvoeren. 

We kijken uit naar het mogen verzorgen van een inspirerende lezing en het mogen faciliteren van een boeiende dialoog, die past bij deze tijd. Tijdens de middag zetten we small giants in het licht en doen we recht aan het motto dat ondernemen een kwestie is van kennis en kennissen. 
Mensen willen van nature groeien. De kunst van ondernemen is vooral de snelheid en omvang van de groei goed te leiden. Klein blijven is soms een hele kunst.

Het team van I-Kwadraat heet je van harte welkom.

AANMELDEN