Diensten

Onze dienstverlening is primair gericht op het individuele bedrijf. Vanzelfsprekend stimuleren wij het vermogen tot samenwerken en delen van inzichten, kennis en ervaringen.

Onze dienstverlening bestaat uit een algehele bedrijfsscan en daaruit voortvloeiend een op maat gemaakt pakket aan kennis en ervaring van onze adviseurs. Consultancy voor innovatie en implementatie door experts. Daarnaast bieden wij een uitgebreid netwerk van logistiek dienstverleners, toeleveranciers, ambassadeurs en influentials die wij graag verbinden.

 

Werkwijze

I-Kwadraat is een stichting die het groter maatschappelijk belang dient. Onze inkomsten verwerven wij middels een combinatie van private en publieke financiering. Private financiering biedt de mogelijkheid voor één op één ondersteuning aan ondernemingen en het deel uitmaken van een succesvol netwerk van branche gelieerde ondernemingen. Publieke financiering staat garant voor het delen van kennis en het bundelen van krachten zodat kwaliteit en rendement in een continue veranderende markt gewaarborgd blijven. Dit hebben wij samengebracht in een abonnement. Ook donaties ter ondersteuning van het delen van kennis zijn van harte welkom.

Spreekt onze aanpak u aan? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en uitgebreide toelichting.